• MAIN_SLIDER
  • BERLIN_POLAND_BALTIK
  • LALUAN_SUTERA
  • NZ
  • TURKI_GREECE
  • Umrah1
  • Umrah2
  • football
  • ticket
BONANZA 8
JAN - MAC 2016
PERLEPASAN
APR - OGOS 2016
CUTI SEKOLAH
2016
2 PUN BOLEH PERGI
PAKEJ PERCUTIAN INDIVIDU
KAPAL PERSIARAN
STAR CRUISES
PAKEJ UMRAH
TERUS & ZIARAH
PROMO TIKET
PENERBANGAN
 
 
   
Umrah & Ziarah Umrah Premium
Kukuhkan tali silaturrahim di Tanah Suci melalui pakej Umrah dan pakej Umrah Ziarah kami.
Lakukan ibadah Umrah dalam keselesaan dengan Pakej Umrah Premium kami bersama ahli keluarga dan sahabat handai.
 
 
Pakej Perlepasan Berkumpulan
Ikuti kami melancong seluruh dunia ke destinasi-destinasi menarik dengan penjagaan solat, makanan halal (yang termasuk dalam pakej) dan diketuai oleh Ketua Rombongan bertauliah.
 
 
Tempahan Tiket Penerbangan
Jabatan Penempahan Tiket kami menyediakan perkhidmatan nasihat penerbangan dan penempahan tiket secara terus kepada pelanggan, badan korporat dan badan kerajaan.
           
 
 
2 PUN BOLEH PERGI
 (Pakej Percutian Individu)
Perkhidmatan pelancongan persendirian kepada pengembara peribadi atau mereka yang lebih suka melancong bersama keluarga, sanak saudara dan sahabat handai.
 
 
Mesyuarat, Insentif, Konvensyen &
Pameran (MICE)
Mengelolakan & menguruskan perjalan peribadi bagi syarikat, badan-badan korporat dan badan-badan kerajaan; sama ada acara pembinaan pasukan, mesyuarat, persidangan atau percutian sebagai insentif kepada pekerja berpencapaian tinggi.
 
 
Promosi Tiket Taman Tema

Berhibur bersama keluarga dan rakan- rakan di taman- taman tema terkenal dengan harga yang sangat berpatutan khas untuk pelanggan kami!

 

 

           
 
 
Inbound
Kenali Asia Tenggara, terutamanya Malaysia melalui aturcara kami yang inovatif yang disediakan oleh Jabatan Pelancongan Dalam Negeri kami, yang diberikan nama sewajarnya iaitu Malaysia Tours.
 
 
Domestik
Jelajahi keindahan tanah air tercinta yang kaya dengan nilai- nilai sejarah serta flora & fauna yang pasti mempersonakan anda.
 
 
Kapal Persiaran (Star Cruises)
Pakej yang menawarkan percutian mewah atas kapal yang memenangi anugerah “Best Cruise Operator in Asia’ sebanyak 10 kali. Percutian ini menawarkan juadah bertaraf dunia, pelbagai hiburan dan rekreasi dengan ciri keselamatan yang tinggi ke pelbagai destinasi yang menarik dan mempesona.